viernes, 27 de enero de 2017

El Docentia o la corrupció de la docència

Front a la nova forma d'avaluar la docència que ens volen imposar (programa Docentia), hem decidit elaborar aquest manifest per mostrar-hi el nostre rebuig i contribuir a la discussió i reflexió col·lectiva sobre el sentit de l'avaluació docent.

jueves, 26 de enero de 2017

Disciplinar la investigació, devaluar la docència: quan la Universitat es torna empresa

A continuació vos deixem una entrevista amb alguns membres del col•lectiu publicada a eldiario.es. En ella reflexionem de manera crítica sobre les transformacions neoliberals que estem patint a les Universitats i com aquestes estan afectant greument aspectes com ara les formes de producció del coneixement o les relacions pedagògiques.

Per accedir a l'entrevista cliqueu al següent enllaç:



Benvingudes!

Benvingudes al blog d'InDocentia, un col•lectiu format per professorat i estudiantat de la Universitat de València amb una preocupació comuna: fer front a la transformació neoliberal que estem patint a les Universitats. Des d'aquest espai anirem difonent tot el treball que realitzem al grup i anirem publicant informació d'interés que esperem contribueixi a la reflexió col•lectiva sobre el model d'Universitat que volem. Vos animem a totes a participar d'aquest espai, així com a contactar amb nosaltres si també compartiu la mateixa preocupació!

Contacte: indocentia@gmail.com